Sunday, May 27, 2012

perasaan pabila tiada tempat bermanjeeee


amboiii. terus letak gamba xde muqadimah langsung. haha..  Assalammualaikum semua..
haip2. tgk gamba atas jgn lame2. beliau da kawen ye. yg kanan tu belum >.<

senanyer. entry kali ni nak berkongsi perasaan je.. sape kat sini anak bongsu?? yg mane kakak2 abg2 dia sume da kawen?? ape perasaan korang time dorang kawen? sedey x sedey x? so, beginilah perasaan sy ketika ini. OH SUNGGUH SEDIH. *mungkin sbb lagu kat blog ni sedih kott?* (cover line) haha.

Kini. sbg anak bongsu. yg satu2 nye tggl bersame ibu dan bape. SEYDEYNYEEEEE. isssk. tambah2 esok kene g keje drive sniri mengharungi mrr2. salu tidoo je. abg yg drive kat seblah. isk. eceyh *over plak*. padahal xde ape pon. hahaha..

Tapi. sdkt sbyk terasa jugak la perubahan nye lepas abg da kawen. bilik blkg ley buat bilik LETAK SUMEEE BAJU SAYE. ahahaha. terok betul. xdela. senanye terasa sedih skg ni sbb. utk pgthn mane2 yg x tau, ayah kite tgh sakit. keluar masuk hospital. first admit bulan 3 camtu, sbb strok, jatuh kat kedai makan. then, kene minor strok lagi skali. then ade AF-degupan jantung x sekate. and now, tumor kat usus yg da operate but bleeding pule sbb abah amek ubat warfarin-cairkan darah time dia strok dulu. kesimpulan dia, kuar masuk hospital yg mane dulu salu same2 dgn abg g. lepas ni, mungkin kelainan tu terasa sedikit la. sbb dia pun ade tgg-jawab terhadap family dia kan. mmmmm.. OH. Saye kene g pasar tiap2 minggu yg salunyer membutaaa je. ahahaha. kene buat sume la. *PENGSAN* -padahal mmg buat pon sblm ni. saje nak over. tak kire la. yg ptg RASE SEDIH JUGAK SBB DAH X BLEYH NAK MANJE NGADE2 GN ABANG2 SNIRI YG DA ADE ORG AKAN  NGADE2 N MANJE2 DGN MEREKA. iskk. mak. NAK KAWEN JUGAK. iskk. iskkk.

*tetibe rase nk tuka lagi lagu kat blog ni. nyampah plak dgr salu. ahhaha*

p/s: mohon jasa kalian mendoakan kesihatan bapa sy ye :) terima kasih.. =)

abah yg smkn kurus stlh hilang hampir 10-15 kilo. ISK.
OH MALASNYE NAK PEGI KEJEEEEEEEE!!!!!

3 comments:

jimah said...

saye ade la awak..
saye pon x kawen lagi..
jo manje2 ngan saye..

kambenggurun sahara said...

sabar ea debab. i know perfectly how u feel.

ps: sempat lagi aku pgil ko debab kan? hahaha

cik shazida said...

anje: auuwwww =p
zazoo: ko paham perasaan yg SATU tu je kan. haha