Monday, April 23, 2012

Lolla Palooza Skirt :)

Assalammualaikum semua :)

ehem2!! mesti ade yg rindu dkt saye kan? ahaha. saye pun rindu kat awak2 jugak *bajet artis*.. da lame gile da x update blog ni kan.. so, sempena new entry utk bulan april yg bakal habis ni, *sambil lap2 habuk kat blog* saye ade satu update spesel punye utk semua :).. first! cube tgk gamba ni dulu :

haaa.. da tgk da? cube pokus kat skirt tu... cantik kan? name dia, lolla palooza skirt. name pun unik je. cube tgk harga dia berape tu? RM55 jee. murah kan? kain dia pun sejuk.  nak tau x kat mane boleh dpt? hihi..
jawapan dia, segalanya di ROSALES COUTURE.

Rosales Couture ni merupakan sebuah kedai online yg baru jeeee ditubuhkan pada 30mac yg lalu. belum cukup sebulan pon lagi.. Disini terdapat pelbagai jenis baju dimana main product nya adalah berasaskan korean-style. namun, sempena nak sebulan beroperasinya rosales couture, terdapat 3 produk yg baru je dipasarkan pd hari ini .. salah satu dia skirt atas ni yg terdpt dlm 4 colour yg berlainan, mustard, royal blue, brown dan black..

Selain dr skirt ni, dkt Rosales Couture pon ade stripe dress dan extra long cardigan yg hangat di pasaran seperti gamba di bawah ni,





Harga seperti yg tercatat di gamba ye. semua murah2 je.. ada banyak kaler lain lagi. korang boleh tgk di Rosales Couture :) Meh la tgk2.. dan jemput like page  Rosales Couture ni ye :)

till then, tengkiu darlings!!

1 comment:

FarahAqilah said...

cik kama siyesly kita suka sgt skirt awak tu! naiceee cantik sgt! (^_^)