Sunday, February 12, 2012

12.02.2012 *special entry*

Assalammualaikum.

This special edition update dedicate to one of my dear bestfriend,@siti hazimah.

Memandangkan kite seorang yg sgt lah pemalas. silelah menikmati update version bergambar ni :p


Ehem!!



To someone who's turned 23rd y.o today, the person I trust the most, who'll always by my side when i feel lost.


terima kasih kerana menceriakan hari2 saya.
terima kasih kerana sentiasa bersama saya.
mejayakan segala aktiviti.
termasuklah makan mekdi banyak2 tgh2 malam buta dkt qb.
or bakar kertas tgh2 mlm buta sbb stress
terima kasih jugak, sbb teman sy naik flight seorang diri  tanpa parents.
terima kasih sbb jadi classmate terbaik yg pernah saye ada.
yang slalu streak-an plate saye :p
yg selalu kene teman saye pegi lab malam2 (siap kene kacau dgn antu) dr mula fyp, ke thesis, dan viva.   
sehinggalah, bergelar graduan :)
walaupun awak selebet.
suke makan
suke monyet
namun, saya bersyukur mempunyai seorg kawan yg gila-gila
kawan yg x kesah di pandang serong oleh orang lain
kawan yg x kesah kene kacau dgn anjing :p
 kawan yg x kesah kene masak utk kawan dia yg tgh lena di buai mimpi...


Selamat ulang-tahun ke 23 sayang. Semoga dipanjangkan umur. di murahkan rezeki. dikurniakan jodoh yang berkekalan. dan,


SEMOGA PERSAHABATAN KITA SEMUA KEKAL SELAMA-LAMANYA. amin :)




p/s: rindu time awak gelak ni.. Saya sentiasa doakan awak kekal bahagia selama-lamanya :)


4 comments:

jimah said...

weyh, gambar yg ade anjing tu mmg x boleh belah!!! AHAHAHAHA..

terharu la caneyh.. lagi terharu sbb x ley view video.. limit beruk... ahahha..

cik shazida said...

ahahhaha.. awak tau x org yg pemalas ni habeskan keje half-day dia ari sabtu sbb godek2 gamba sume ni.. ahahaha. BANYAK GILE GAMBA KITE DUA BLEYH X. dgn lolipop nye la.. ahahahhaa. mcm2..

jAuh hAti said...

terharunya entry nie.

happy birthday jima.

jima n kama mmg kawan yg baik!!

:')

cik shazida said...

same mcm amal dgn shida. hehe <3