Thursday, April 21, 2011

assalammualaikum..
dear diary... okayh. sy tgh marah. marah. marah...
wth is going on? kalau betul pun kau tak salah. tayah ah melenting. even aku yg garang nih pun x melenting mcm kau melenting. kau lak nak over.

i was thinking... next.. apa lagi la yang bakal aku tau. GREAT! clap3... jangan kate aku tak pertahankan. SEMUA aku dah try. tapi. silap besar lah kalau aku sorang je berusaha... sampai bila tah. penat tau x?

and yeah..  clap345.. bila tah kau nak jatuhkan ego kau tuh. keep goin on. just the way you like!

btw. lagu ni mmg best dgr waktu skang mcm ni.


video

2 comments:

sweet honeydew! said...

tanak la marah2... nanti tak cun.. hehe..

keep smile always.. :)

cik shazida said...

teros x jadik marah bila cik sweet komen. :p