Wednesday, December 01, 2010

background baru.

assalamualaikum.
senanyer. saje post. nak btaw. saye ade background baru!!!!!!!
k dah. tu je. hahahaha... *mesti rase cam nak sepak je minah ni kan. aiyo~*

p/s: btw. rase2nye. pesta penang da start rini rite? sebulan kot. so, sesape yg agak2 nak dtg island ni. meh la roger2 ye. to lonely island. ANDA WAJIB! hehe ;p

13 comments:

Suehaily Mohd Jiwa said...

very the bunga layout!!!haha.
bila nak buat layout sendiri weh.penat ajar.haha

cik shazida said...

weyh. tetibe aku rase rimas lak gn layout nih. hahahahaha
btw, very the malas you nak try2 yg u ajar. hahahahahaha

jimah said...

hurmm..........

pesta penang?? hurm.. hurm..

Suehaily Mohd Jiwa said...

sekarang blogspot dah sng nak buat layout sendiri weh
kau pergi kat design
template designer>background>remove image>upload layout yg kau dah design dekat photoshop(simple design sudey)>unclick scroll with page>apply to blog.
tak yah dah edit HTML bagai.senang dohh!

cik shazida said...

jima: hurm hurm hurm.. APE LAGIK!!!!! HAHAHA

ely: pergh. mantap
best ade kwn budak archi. haha (ade kaitan gak kan? hahaha)

Queen M said...

nak yg pink dlu! >.<

cik shazida said...

mimi: erk~~~~~~~~` hahahhaha

LonelyIsland said...

xde lagu²an ke? sunyi sepi je blog ni...

jAuh hAti said...

erkkk kama

awat yg lama rs cam lg best?

hahah

neway,as long as u happy

:D

cik shazida said...

island: aik? ade je bunyi2an nyer~
amal: xmo kawan!!!!!! hahaha

LonelyIsland said...

ade ke? sygnya...bunyi²anmu x dpt dikesan. btw, smoga slmt pulang ke rumah anda mlm ni.

cik shazida said...

alhamdulillah. selamat suda~

LonelyIsland said...

pulau anda sunyi sepi tanpa bunyi²an. smthng wrong with my pc kot...hm :/