Sunday, November 14, 2010

sape nak adiah dr paris??

haa... tgk tajuk mcm gempak je..
eh, tp mmg gempak pun.. kalo korang yg menang contest ni. haaa...

actually, mende alah ni, aku ditag oleh hencik ikang.. so, bg mengisi masa lapang aku yg mmg sentiasa lapang ni (study taknak pulak ekau eh ;p), so.. jom la tgk contest ni..


haa.. korang imagine la gamba aku kat tgh2 tu. mesti santek. hihi...

contest ni, dtg nye dr cik nadia kite. cantik je orgnye. slim lg tuh. 
step2 nak join contest ni spt yg tertera ni ye..

1st, korang letakkan gambar atas ni dan link kan terus ke blog 
www.nadiafarahida.blogspot.com.

2nd, letakkan gambar ni skali kat side bar blog korang dan link kan terus ke entry contest ni. agak2 lau pic ni sebesar gajah, korg semutkan lah dye.

3rd, jadila follower cik nadia santek kite nih

4th, tag 3 orang blogger lain. make sure la pengikut korang tuh taw. lau x, korang tag la sape pun, x kemane nye weyh. so, kat sini, i nak tag;
iii)mimi
sape2 yg nak join pon boleh.. sepantas kilat ye. 20/11/10, jam 12pm otometik pintu gate contest ni da tutup weyh.. 
and, last, tinggalkan jejak tapak kasut korang skali gn link kat komen contest ni ha.. kan da siap.. hihi

3 comments:

ello said...

fuih..! i dah join ar contest ni darling.. hehe

cik shazida said...

ala.... huhuhuh

a t t said...

kama..hehe..pagi sat lagi sy buat ye yang..tehe.