Tuesday, October 05, 2010

the meaning of break up~

to positive my mind; breaking up doesn't mean you don't care about him/her anymore. You still want the person to be happy and move on in life.


isnin, 4 oct,around 11pm i think, we totally end up our r/s.
mungkin, salah saya. mungkin juga, salah saya lagik. kesilapan saya, kerana tidak melepaskan dia suatu ketika dulu. of course, umum mesti tau, ktorg asyik fight je. then clash, couple balik. for SO MANY TIMES..
but, seriously, aku mmg totally, org yg SANGAT SETIA! aku bercinta untuk kahwin. but, when people u love say this; "aku dah kata dulu, aku dgn kau mmg x serasi! aku couple balik dgn ko pun sbb kesian je ko tau x??" 
zaaapppsssppp!! berderap jantung. air mata berbaldi2 dah. so then, untuk apa ditunggu lagi. orang dah x sudi....

selasa, 5 oct, around 10am.. aku kol balik. aku tau, the night b4 pon aku keep calling him. until this. aku x boleh la. aku x boleh clash dgn org yg aku syg. aku x boleh. end up mcm tu je. mcm mane dgn moment kita? tp, u should know this, bila aku nanges, ko gelakkan. bila aku luah, ko perlekehkan, main2. tp kenapa mesti aku yg ko buat mcm ni?? sedangkan, aku dah kate dulu, kalo ko stkt nak main2 kan aku, jgn biar sampai aku fully syg kat ko. lepaskn aku. tp, knp baru skrg ko nak lepaskan?

for the uncontrol emo, praaaaaangggggggg!!!!!! bunyi kaca. tepat! hp terpacak kat cermin almari, kaca bertaburan. earphone putus, yg gantung2 tu pon. arrgghhh!!! i couldnt control this!!!!

mcm mana aku nak lupakan kau, sdgkn, kau yg buat aku lupa kat 1st love aku dulu.
mcm mane aku nak walk through life ni. sdgkn, semua benda aku fikirkan kau.kalau dulu, aku amek masa 3 taun. lets see, how long im gonna take for this. jgn smpai aku tak kawen..

tiba2, terfikir pulak. mak? tawaran mak nak ajak kita g umrah tu ade lagi x?

--betul org kate, bila susah baru kita nak ingat Allah kan? T_T'

3 comments:

Suehaily Mohd Jiwa said...

wey sedih wey!!sedih!!
aku rasa mcm nak nangis.situasi kau ada mcm sikit aku punya!!
warghh!!susah wey nak lupa dia

dhiyawordsnotgood said...

kama, mungkin ada kebaikan disebalik nya..mungkin lepas ni kama leh jmpa org yg lebih serasi. yep, kte tak tau sape jodoh kte.mungkin die, mungkin tidak. doakn semoga bertemu jodoh terbaik~

kalau berdua hati sakit, xnak jugak kan? =) wish u happiness kama comay ^^

AR ikang said...

hope bjumpalh dgn org yg lebeh baek. :)