Sunday, September 06, 2009

bilik 7-37 & ahli jemaah menterinye~

haa.. skang da sampai turn budak 7-37 yg mempengaruhi aku wat blog neyh.. bilik ni merupekan bilik no2 aku dimane, stp kali aku tadew kat bilik, kat sini lah aku jwbnye... hehe.. erti kate len, mkn, tido, masak, lepak,stadi,g0sip sume kat sini..bilik ni dihuni oleh 9 org pendtg dengan izin yang dikenali sbg geng 7-37 [ + penghuni tetap bilik iaitu nadia & noni].. members of d room ialah; nadia, noni, jawahir[ex penghuni tetap 7-37 batch 08/09],ct,kama,jasmine,aina,syikin & nina[both penghuni tetap bilik 7-38]. byk aktiviti yg kitorg wat 2gether kat usm neyh & antara dye yg paling pentg adalh masak!!!! [mknn gn kitorg memg x dpt dipisahkan.. haha]



fr left, wan,wahir,noni,dal,kama,ct,min




actually nak mention nina, 3 dari kanan nga duduk..



kat sini plak nak mention gamba syikin [yg nga pegang botol tu..] xlestari betul syikin..



tyme kat bazar baru2 neyh, ct, wahir, aina, kama, nadia shakina & noni



di kala bulan mengambang =)



me n min.. dibwh sinaran rembulan.



makan @ kenny roagers.. nyummy2



wif ct.. lets be pinky gul~



which one belong 2 me?? guess??

2 comments:

penakarat said...

kama dah ada blog!!!org kpg....org kpg....kama dh ada blog..welcome to blogsfera....

JaWaHiR_18 said...

hahaa,gila la g tau satu kampong..
asal aku bru tau nih..
huhu..
majuk2..
=(